Kerst workshops

Vanaf 24 oktober kun je al weer aan de slag met onze kerstonderwerpen.
Tussen eind september en begin november worden er steeds nieuwe kerstonderwerpen toegevoegd aan onze website.
Kijk dus regelmatig eens even voor het laatste nieuws.
In de periode van oktober tot en met december gelden voor de kerst workshops dezelfde mogelijkheden als voor onze andere workshops;
De meeste onderwerpen kun je uitkiezen op de dag van je reservering. Onderwerpen met wilgentenen moet je wel van te voren doorgeven. Bij deze onderwerpen staat een reserveerknop. Meer informatie over ons concept vind je hier.
Voor de kerstonderwerpen geldt echter wel dat het niet gegarandeerd is dat de onderwerpen tot aan de kerst gemaakt kunnen worden omdat de basis materialen voor bepaalde onderwerpen niet onbeperkt verkijgbaar zijn.
Wel is het mogelijk om een onderwerp alvast te reserveren voor de datum van de workshop, dan zorgen wij ervoor dat de materialen voor het onderwerp voor jou gereserveerd blijven.

Een deel van de kerst-workshops blijven het hele jaar op de website staan om je alvast een impressie te geven van de mogelijkheden.
De workshop-arrangementen zijn ook heel geschikt om een kerst workshop te combineren met de gezelligheid van het theehuis.
Omdat de kerstworkshops vaak al ver van te voren worden geboekt is het verstandig om eerst de beschikbaarheid te controleren.
Wanneer je onze wilt uitnodigen voor een (kerst) workshop bij jou op het bedrijf, dan kan dit ook.
Kijk hier voor de mogelijkheden.
Lees meer
Stel een Aflopende Directie in
per pagina

28 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

28 Artikel(en)