Workshop-atelier

Na bijna 30 jaar creatief te zijn geweest is het voor ons tijd om een nieuwe weg in te slaan. 
Zoals sommige van jullie al weten hebben wij afgelopen jaar met veel moeite en pijn in het hart besloten per 31 oktober te stoppen met alle activiteiten van Beatrijs Decorations en de theetuin.

Een dagje ouder, steeds moeilijker wordende wet en regelgeving en nieuwe ambities hebben er toe geleid dat wij goed hebben nagedacht over wat de toekomst ons verder moet gaan brengen.
Wij hebben dan ook besloten om ons alleen nog te focussen op ons bedrijf tea4you, een passie die is ontstaan vanuit onze theetuin en die wij in de afgelopen jaren hebben weten uit te breiden naar een op zichzelf staand bedrijf.

Om die reden zijn wij op zaterdag 2 november tussen 12.00 en 16.00 uur voor de allerlaatste keer voor iedereen geopend.
Kom gezellig langs voor een hapje en een drankje, geniet nog één keer van de heerlijke tuin en pak je kans tijdens de aftrap van de “Grote november sale” in onze winkel*.
Wie weet kom je nog leuke creaties of creatieve spulletjes tegen in onze uitverkoop.

Wij kijken terug op geweldige jaren en willen jullie allemaal hartelijk danken voor alle bezoeken en leuke contacten.
Jullie als bezoekers hebben ons altijd geïnspireerd, wat ertoe geleid heeft dat wij jarenlang met veel plezier iedere keer weer nieuwe creatieve programma’s konden bedenken.
Wij willen ook iedereen bedanken die ons het vertrouwen heeft gegeven om een mooi feest, romantische bruiloft of gezellige verjaardag te organiseren.


Hartelijke groet,
Beatrijs & het team van Beatrijs Decorations

* De “Grote november sale” loopt nog tot en met zaterdag 30 november.
De winkel is dan geopend van woensdag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur.